midnight... soon

halv 11. ligger i sängen och är inne på facebook med min lilla (lilla) lap top. sjukt jobbigt att skriva på och
går typ aldrig att logga in på msn med den. Borde egentligen bara somna men ja e inte så trött... inte så mkt att säga egentligen, men om man tar sitt bloggande på allvar (det största allvaret) ska man alltid skriva vad man gör. Fast nu blir det här inlägget bara dummare o dummare...
jaja, landet imorrn, får se om ja hinner gå in på datorn... kommer väl hem nästa söndag iaf.

nighty night <3

ps. hoppas julia mår bättre
ps.2 e vendela hemma?
ps3 saknar fortfarande brevik <3

LOL

Så nu har jag alltså ätit min hemgjorda glass.- det var rätt gott faktiskt, men fick lite brainfreeze av de... Nu håller ja på att försöka planera lite roligt i mitt huvud för mig att göra under den här veckan på landet. Igen är det enda settet för mig att ta kontakt med yttre världen min mobil.  
Ska nog packa lite snart.. igen. orkar inte. Packa e tråkigt... de enda roliga är när man inte får plats med allt i väskan och måste packa om i en större väska. (not.)

kanske ska kolla på film då? de e ju kul.
kolla på "Love Actually" hela förra veckan typ. Den e så sjukt bra.. vet inte om man behöver "Engelsk humor" för att gilla den men de e iaf "dagens filmtips" :)

sweet. (mitt nya ord,)

/see ya if i'll see ya xoxo

ps (till Julia och dem som gillar att lösa hemliga meddelanden), snaaaart ska du hjälpa en sjuk liten kille tror jag Julia, gud är ju med dig, nu när du är nunna! - LOL, ;) - Jävla tönt... > kodspråk?  puss puss... (nej, nu blir ja sjuuk!! :S )  


Suuunday

Idag vaknade jag vid 8 (typ sent för mig, sorgligt nog) och började läsa boken "the host" av Stephenie Meyer (hon som skrivit twilight böckerna). Så jag läste ut den. Den va faktiskt bra. Den verka lite udda när ja började läsa men tillslut så gillar jag den mer än twilight. Skulle iof INTE vela se den på film, oj vad konstig den skulle bli...

Sen åt ja frukost, åkte till coop me pappa o köpte fruktsocker, åkte hem och gjorde "nyttig glass". (förlåt att ja pratar om glass Julia, men den här glassen e nyttig o godare än vanlig glass ;)) Så de blir iaf gott!

Sen kom nåra kära engelska kompisar hit. De va najse ;) och nu sitter ja här! Ska åka till landet imorogon... men om de e nån som vill ses och jag gillar den tillräkligt skulle ja kunna åka in till stan och träffa den personen (A). de e bara att sms:a.
Jahap, nu blev det otroligt tråkigt... helt plötsligt!
Ja, iaf, om du känner att du e bra nog på engelska (eller italenska), så skulle ja läsa "the host". den e bra! - (Jag har hört från okänd att boken kommit ut på italienska)

okidoki, får se om ja skriver igen på ett tag...

xxx <3


What cha doing?

Så vad gör man på en blogg? ja, man skriver om vad man gjort det senaste dagarna...
Åkte till fjällen som sagt och bodde i en udda liten stuga på en tom gata "in the middle of nowhere". Hade de rätt tråkigt men som tur var hade jag mobilen så ja blev inte helt glömd. (ni som sms:a - you know who you are , <3)
Annat än att sitta i ett hörn men min mobil så gjorde jag lite treeeevliga saker me familjen!
första dagen åkte vi till "Holiday Club" o åt lite lunch... såg en helt underbar Kicks affär!
Det var lite kul hur vi lyckades gå från parkeringshuset, genom massa shoppingcenter med hunden och sen komma på att man inte fick ha hund där inne, pappa fick gå tillbaka med henne, typ gömde henne under jackan :p
Sen paddlade vi kanadensare. Jag var bäääst som alla från Brevik som säkert sitter och läser det här, kan förstå. (mördar hajk liksom) men det var så sorgligt att ja inte var med alla från Brevik att ja blev lite av en sur tonåring. sorgligt,. Så mamma bestämde att vi skulle upp på åre skutan och sen ner. kul...
En dag så red vi på islandshästar. Skulle nog ha varit hur kul som helst om jag faktiskt ridit förut. Nu var det så att jag var total nybörjare, jag nådde knappt min ena stigbygel och hade inte det lättaste att hålla mig kvar efetersom hästen typ galloperade nerför leriga stup. (nej, jag skojar inte)
Men titta, fick ett litet sms av min lilla Julia som ligger hemma sjuk. (hon säger att det är öroninflammation mm. men jag vet nog att det är svininfluensa!! . SKÄMT, hon har INTE svininfluensa, jag har dålig humor) men hon vill iaf att ja ska springa över till henne och kolla in genom fönstret, och snäll kompis som jag är ska jag försöka övertala mina föräldrar att man inte kan bli smittad genom en glasruta.

harre bäst
xx

Hello :)

Jag har hört så mycket om att blogg.se e bättre än andra bloggsidor, så då prövar jag väl... Det verkar HELT OK sålänge. får se vad som händer sen. kom just hem från det otroligt händelsefulla fjällen. bodde i en ful stuga med 70-tals inredning nåra kilometer från åre. tråkigt och ensamt. Många tyckte jag var konstig som åkte till en skidort på sommaren. men men, ja har iaf sett vad som händer i Åre på sommarn! japp, riktigt status! :)

have a laugh xx


RSS 2.0