when facebook attacks

shut down the window and get rid of your e-mail.

*tips




ps: ??


t-daiy

Jag gillar verkligen inte tisdagar. tror att de har något med min skräck för franska att göra, som sista lektoin är det de ja kommer ihåg mest när jag kommer hem. Vet inte om den bästa inlärningstaktiken är att skrämmas från vettet 3 ggr i veckan...
Efter skolan gick ja till Alvik för att ta hål i örat. skulle träffa Olivia utanför men hon hann inte dit så jag fick vara riiiktigt modig och gå in i salongen själv!! men det gick bra, prata lite om skolan med hon som tog hålet och sen gick jag hem, :) Olli kom och kollade på mitt underbara örhänge sen iaf X)

Nu lägtar ja mer o mer till min konfa återträff! fortfarande tre veckor kvar :/ (två och en halv (a)

torsdag ska bli en rätt skön dag, först studie besök, sen två skolfoton :p ja ska va fjortis på spex fotot... (ifall nån undrade.. ?)

xx


me is me and you is you

no ones perfect. everyone know that. Still we can't show ourselves. This may not make any sense. It doesn't have to make sense to everyone. But some people just show me that you can't live up to everyones expectations. We all just gotta live with that.
So thankyou to a few people who make me stronger.






ps. my super cool friend said the title


pals 4 ever

Efter jag träffade Pauline igår åt jag middag med familjen. mamma hade lagat en speciell maträtt men eftersom jag är så förkyld kände jag 0 % smak. Lite småtrist på nåt sett. Senare på kvällen hängde ja med två riktigt sköna lirare.
3 riktigt bra kompisar i en dag, vad mer kan man önska sig? <3

Idag känner jag rikiga tråkiga vibbar. Har inget att göra... så nån som vill ses kan ju alltid ta kontakt!

måste köpa lista:
en bok!!
kläder

måste komma ihåg lista:
umm... javisstja!- ta hål i örat.
skolfoto :)

gotta go shop

Jag har verkligen inte sett fram emot höst och vinter. jag vill inte att det ska bli kallt och mörkt! men sen fick jag en elle tidning, alla mysiga höst kläder som kommer nu, blev ganska sugen på att åka till stan och shoppa, så nu måste jag bli frisk!!


saturday adventure

Jag har varit så förkyld det senaste dagarna! Riktigt stört. Ligga i soffan och kolla på tv i tre dar i rad är faktiskt inte de bästa jag kan tänka mig. Helt enkelt inte en soff potatis. Det roligaste som hände var att i torsdags började det regna och åska. Fick ett paket som brevbäraren försökt trycka genom brevlådan, men det gick inte så den var helt dyblöt. Riktigt riiiktigt spännande att rycka loss den i spöregnet. Var iaf värt de eftersom det var en väldigt sen födelsedags present från mina kusiner. Alltid kul att få presenter :)
Idag gick jag HELA vägen till Alvik för att träffa Pauline.  :O :O sjukling på äventyr tror jag. Vi bokade en tid på vakra klara så ja ska ta hål i örat på tisdag :) kommer glömma men alltid ett framsteg att boka tid! Sen gick ja o Pauline till park och jag drack en chai latte som jag inte kunde känna smaken av eftersom jag e så förkyld. Nu är jag hemma.. :)



luvv paola

FÖLJ MIN BLOGG

Följ min blogg med bloglovin
/Kramar från Jojooooooo till Paola

home alone

sjuk, sjuk. sjuk! sjuk?
så ere. jätte ont i halsen, ont i huvudet, lite sånna vanliga förkylnings symtomer. Sån där förkylning när man måste äta eller dricka hela tiden för att man inte ska ha ont i halsen. ska bli riktigt spännande att försöka sova inatt -.-
Missar skolan. alla andra gånger jag varit sjuk har jag tyckt de e jätte bra. missa skolan är ju allt man kan drömma om. not anymore. Missa att disikera ko ögon (jag såg visst fram emot det- inte) , missa stor franska läxa, ja, lite mer... jag kommer ihåg en gång när Olivia o Peter kritiserade att jag alltid var sjuk. Varje gång jag e sjuk får jag höra det, lite trött på det... Skulle vara ok om det inte var sant. 
Men, slut på klagandet! idag var en mycket givande dag, kollade på tv, RITADE, kollade på tv, satt vid datorn, åt lunch, middag, datorn. (inte i den ordningen kanske).
sen har ja geekat lite najsiga engelska hemsidor där de bla finns bilder på snygga killar tex Dougie <3.!!

snurrigt inlägg, kommer inte ihåg vad jag skrivit..





just proving my point that i could be in love....

xoxo

not another mcfly song!

Mohaha, but ofc, what else? <3<3<3<3

http://www.youtube.com/watch?v=fQvOECbFNwI

cutest fellas' on earth.


rubberduck_love

Ska kanske ta ett bad idag... Det är ju så himla kallt. ute & inne -.- Seriöst, mina händer e blåa! Höst och vinter uppskattas inte från mig i år. Brukar se fram emot snön, just nu mår jag illa av tanken. Och att de ska vara så mörkt! Vad tänkte gud när han bestämde att det skulle vara mörkt mer än halva året? Man blir ju så deprimerad.

Vill också ha en bok, en bra bok som jag inte läst :)


vem kan motstå söta badankor? :p

mwah*

truth

Sometimes you just get a bit
 tired of not being
 quite sure.
A maybe
 isn't enough.
 Yes or No. the simple, easy,
 truth.


Surfer babe

Surfade runt lite på olika kläd-hemsidor. Fastnade på top shop som jag just fallit för. Engeskt märke + snygga kläder e ju typ allt jag skulle kunna drömma om :)
Väntar på att mamma ska komma och godkänna nåra, (tro det eller ej) klänningar jag hittat. Medan jag vänta så kolla ja lite på top shops skor som faktiskt e riktigt snygga, och har man en blogg så kanske de e lika bra att visa de man hittat!


fin form, fanns i typ svart o nån annan färg


skön färg, skön form, <3


lite små coola ;)


överdrivna me cool färg, tänker på tjejen i 7an (?) som har liknande men illgröna ;p


nu hoppas ja verkligen att mamma går med på att köpa en av de klänningar jag hittat annars blir jag galen! (alla dem som varit med mig och försökt köpa klänning vet att inget är rätt!)

puss puss /topshop lover

ps. också mcfly lover

(not) cash flow



Igår hann jag inte vara inne på datorn förrän på kvällen när datorn lagga sönder, alltså därför jag inte blogga. Det gick faktiskt rätt bra att ta hand om kusinerna även om ja fick gå upp två ggr på natten när den yngsta grät. Man borde ju vara nöjd efter att ha lyckats så bra med sin barnvaktarkarriär, men, det är inte riktigt en karriär om man inte får lön!! Jag vaktade dem från 4 på dagen till 4 på morgonen när mamma tog över, för den som inte kan räkna : 12 timmar. Det jag fick betalt var en ynklig liten hundra lapp som jag inte ens kan köpa en tåg-remsa med. -.- väldigt irriterad.
Åkte till stan o träffa nåra sköna isprinsessor, åt på ett café där Helena helt spontant fick en prao plats. Sen åkte jag till konståkningen och klarade en dubbel salcow. De var ju rätt skönt, jag kan om jag vill... lr ngt sånt ;)

Sen kom ja hem, kolla en kvart på top model och gick o la mig.

                                                                         *
Idag var de ganska grått ute... blev lite tråkigt att gå upp liksom. Skolan var rätt skön idag iaf. Ska kolla lite Tyra Banks show, (har man canal + tv , eller vad de nu heter, ska man ju kolla på den ;)

puss puss


slumbering

Kollade på film med annika och olivia igår. Den var rätt tråkig så vi spolade genom halva filmen... Sen vaknade jag halv 9 och kunde inte somna om så nu är jar super trött. Ska vakta mina kusiner med min lillebror ikväll / inatt tills mamma o pappa kmr hem. Hur ska de gå? kommer somna medan de typ bränner huset lr ngt... Jaja, vi får se vad som händer! Nu lyssnar ja lite på en tråkig green day låt som får mig ännu tröttare... men ja måste lära mig lite fler av deras låtar om ja ska på deras konsert med Julia i oktober! problemet e att jag inte kan ladda ner nåra låtar eftersom ja bara har itunes... så om de e nån som vill skicka lite green day så skulle de va najse.
Det roligaste som hänt sålänge idag var att jag tog en promenad med hunden. Träffa Oscar på sin moppe och sen Ebba i B.. Trevligt ^^

Nu ska ja fösöka bli piggare... nåra tips??

puss puss

låten som jag lyssnar på :

http://www.youtube.com/watch?v=g388lZf8H9o&feature=related

är den bra? första gången ja hörde den så har inte hunnit komma fram till vad ja tkr, men den e rätt skön att lyssna på en sån här tråkig dag.

been hiding the truth...

THAT MCFLY ROCK EVERY SOCK IN MY POSSESSION.

Yep, har inte lyssnat så mkt på mcfly på ett tag.. Bara för att lyssna på lite annat, lite omväxling, upptäcka några nya band kanske... but alas, home is where the heart is. - typ. Mcfly e som hemma och alla andra band e som borta. > borta bra men hemma bäst liksom! <
mohaha, så: mcfly lover is back! wether u like it or not.





<33

week-nd



idag är det fredag. Skönt med helg. Men helgen går alltid så fort! :/ hade en rätt kort skoldag, gick hem efter lunch eftersom ja e lite förkyld... Mår bättre nu såklart, men i skolan e de bara jobbigt.
Gjorde min NO läxa. Lite små jobbig eftersom jag inte visste hur jag skulle hitta all info ja behövde..
Får se vad som händer i helgen då :)
 snart är det konfa återträff. (mindre än en måndag kvar! :S ganska långt iof, men tänker på det iaf :)

cya

xxoo

b-ooooring

Idag vaknade jag med ont i halsen. de gör fortfarande ont faktiskt... kanske för att vi hade musik och vi sjöng men man måste ju få sjunga. Typ de jag gör om jag e hemma när jag e förkyld,. Haha, inte konstigt att jag aldrig blir frisk när ja förstör halsen :p ^^
Sen har jag ont i vaderna och typ fötterna eftersom min tränare fick mig att hoppa hopprep i evigheter. (hopprep e fortfarande bättre än att springa så tro inte att ja ångrat mig ;)
Men det som gör mest ont nu är min axel, har suttit ock skrivit i lite konstiga positioner idag tror jag och de gör verkligen skit ont -.-
Försökte plugga lite francais, men de gick ju inte så bra eftersom ja lämnade boken och gick o satte mig franför tvn ist..

Idag var de rätt bra, men imorgon e de tråkigt... vill verkligen INTE ha syslöjd! De suger... min jacka som ja ska sy är i ett så fult tyg eftersom de bara finns fula tyger i skolan :( :/ som att ja ska slösa massa pengar på att köpa ett tyg som ja endå ska förstöra!?

nevva

bye kids



vet att de e många som har den här jackan, men den e så söt..! <3


cool canadianz

Jaa, då vare tisdag. en lugn dag fylld av ingenting. Passar perfekt för dem som gillar att chilla framför tv:n, äta så mkt de får i sig och i allmänt total lata.
´tis tha truth. O ja gillar de INTE. Tråkigt. Bakade en kaka, recept från min Frida tidning. De blev total katastrof eftersom det stod 3 dl kakao istället för 3 msk. Fy vad äckligt det blev -.- Kanske var tur iof annars hade jag förätit mig på den ;).

Min moster slängde in min kusin ett tag, trevligt, gav honom en brödbit och vatten, (körde lite fängelse-style, men han klagade icke!). Sen kom Jojjo o lämnade lite av hennes engelska förhörs papper uppskrynklat på mitt matbord.
försökte faktiskt göra min matteläxa, men den var svår!
imorgon är det orientering... jaaa. det blir ju intressant. (alltså INTE intressant, beroende på vad som händer iof.) men ja gillar aldrig att tappa bort mig i en skog och klättra runt på massa berg. typ inte min grej.

Sen är det kul att lyssna på paramore! de e ju bra! lite min musik smak ;). Rock med melodi <3 ^^

                          

these r a few of my favorite things...

Nu kommer lite saker som varit bra den här dagen :

hår inpackning <3



min idol ^^ : http://www.youtube.com/watch?v=L5FN3hj5t7k&feature=channel

favorit illustatör:



Skulle också kommentera att alla e så upprörda att Kanye West förstörde Taylor swifts tack tal när hon vann bästa musik videon på mtv. lite udda, han trodde visst att han bara kunde gå upp på scen och förstöra, taskigt.

Och sen är ja lite upprörd över att one tree hill sesång 7 har börjat och jag inte kan kolla på det-.- :(

hav a good one

rainybrain

Idag åkte ja o julia och gjorde yoga i två timmar, de var kul, sp att vi inte behövde betala! Kom hem och åt lunch. Sen åkte ja o shoppa på coop me pappa ;) nu har jag ont i huvet så ska ta ett bad :) skönt skönt. Dissar konståkningen -.- :(
Det som gör min huvudvärk ennu värre är att pappa kopplat in vår gamla tv som dataskärm. Helt fel storlek, allt e suddigt, fy f*n vad de gör ont varje gång ja kollar upp! men man måste väl lida för internet ibland :)

see you in a mo'

haha, nu va pappa lite arg för att mitt bad höll på att svämma över, ska hoppa ner i de nu :)


pure evil

Gick på SOn idag. sen gick jag hem och fick skjuts av mamma till tandläkaren. Kom hem med halva munnen bedövad, så slapp gå på syslöjden, :p. Sen måste jag iof gå på franskan men de e bara en lektion. Jaa, lite tråkigt nu tillomed,!

kram

ps. haha, inte bara jag som inte gillar tandläkaren, många träffar på google! ;)


days of today



Soo, Idag var de helt ok. Skönt att bara ha lektioner med klassen... och slippa lite annat jobbigt folk. Men tro det eller ej så var jag riktigt arg och irriterad imorse. Min familj bara fanns lite för mkt imorse. Sen ringer Nicks kompis på dörrn och de e JAG som sitter högst upp i huset som måste öppna. Dååligt. Men de blev lite bättre under dan. Digga den lite misslyckade musik lektionen, min grupp kommer aldrig komma på vilken låt vi ska sjunga. kommer sluta i värsta bråket asso. Alla får IG... sorgligt.
Sen kom ja hem, kolla på min nya drog "that 70s show" me pappa -.- men vi har fått en ny tv så pappa o nick e fast. ;) Mamma kommer flippa ur när hon kommer hem o ser att halva vardagsrummet är upptaget av en tv. yes.

cya <3

gotta run



Ska åka till konståkningen snart, får skjuts av min snälla moster <3. skolan har varit trevlig idag. Lite udda prov o sånt men annars. Och det här är nog första gången jag hängt med på franskan eftersom det typ bara e min klass som gjort satsdelar som vi skulle kunna för att fatta. Yes yes yes,. kände mig duktig :)
Kom hem och gjorde franska läxa,... Det kom en gubbe o fixade vår tv, så nu ere inte skogtv för mig längre!! yey!

see ya some time.


can't stop

Asso, jag är verkligen beroende av olika "läppglanser" och läpp grejer. Jag blir helt galen om ja har de minsta torra läppar. Tar på mitt lipbalm heeela tiden! Beroende. - um, YES.


skogens underbara tv kanaler

Skolan va helt ok idag. lite sea-saw men annars .
Kom hem och satte mig för att göra sv läxan. Såklart blev det inte mkt pluggande, gick ut i trädgården o lekte med Tog och gjorde lite te.. Sen bestämde ja mig för att sätta på tv:n. kollade på ett Chanel program på 2an. (vem sa att skogstv kanaler var dåliga!) Fast Karl Lagerfeldt verkar var en rätt sur gubbe. Tyckte synd om alla som jobba åt honom.
 

Sen kollade jag på "that 70s show." Vet inte om de bara är för att ja inte har nåt annat att kolla på men jag tycker att de är ett så sjukt bra program. Hela serien är så dum så det blir jätte roligt :)

nu nördar ja lite engelsk radio <3

xoxo

ps. Julia <3 ;) du vet att du e söötast:)

i'm singing in the rain

Nu börjar jag bli rätt trött på att bara ha kanal 1,2,4 & 6. De suger. Jag vill ha alla halvdåliga amerikanska tv serier tillbaka!! please!
Den här dagen skulle kunna summeras med ett ord : `RANDOM.
lite dålig och lite bra. Vakna av min veckarclocka och fick den hemskaste morgon känslan man kan få. Den där stressen som bara kryper och klår upp en på insidan. Japp, så kändes det.
Själva dagen kanske man inte behövde känna sig så stressad innan, men det var lite segt idag. Jobbig matte tex. Efter skolan gick ja o Annika till alvik. När vi kom tillbaka till mitt hus träffa vi vår gamal fröcken sofia. Ja, trevligt typ :) Sen börja de regna.
Ah, udda dag.

xoxo


my nerdy passion

Ja gillar inte att apringa för att träna. VAD är det roliga i att sringa och springa och springa.? kul? kreativt? intressant? nej nej nej.
Men ja har löst problemet. Att hoppa hopprep, är sjukt bra träning. Och desto bättre man är på det desto bättre träning blir det! Man kan ju göra riktigt coola saker, tex. dubbelhopp, "X-hopp" ,can can... De e faktiskt jätte kul :)
De är också bra för de som åker konståkning, (man hoppar)

kram 


joke summer 09

Äntligen fattar jag skämtet som alla killarna på konfan hade och alla killarna i min klass har!! och de e faktsikt roligt för en gångs skull :)

så här är alltså det som varit så roligt hela sommaren :

http://www.youtube.com/watch?v=bHCAc4fGdFs

och det här vara bara något riktigt udda...

http://www.youtube.com/watch?v=Qit3ALTelOo&feature=fvw

trevligt med Annie, Anna och Ebba som ringde på igår kväll, !

kräftskivan va också trevlig med alla mina små polar ;) <3

so long suckers

Fryin´day

Så skönt att det äntligen är helg. Det känns som evigheter sen jag kom hem från klassresan. Alltså evigheter sen det var helg. Skolan e ju faktiskt jätte jobbig. Och alla som säger att 8an e jobbigast. Sålänge är 9an 100 ggr värre!
 snart e de kräftskiva. hurra? kräftor suger, så äckligt... (som julia och hennes familj kanske märkt ;)
Men ja blir faktiskt liiite trött på att de alltid måste vara jag som e äldst på familje fester... ! Sorgligt typ? Fick faktiskt en kjol av mamma så de e ju ett plus :)
nu lyssnar ja lite engelsk radio, man måste ju hänga med vad som händer i svininfluensans land ;) <3
har jag skämtat för mycket om svininfluensa? :S

imorgon hoppas ja det blir lite budget shopping! Det vore najse :)

Dagens tips : gå inte i min franska grupp. Alla e bättre än jag, sp att idag var jag ovanligt duktig, = duktig för mig är som en dålig dag för alla andra i min grupp. Sad as hell.

See ya xoxox <3

stress til hell freezes over

Kom hem, gjorde SO läxa, nu ska ja till konståkningen. Stressad - ja. sen kommer ja hem vid åtta, då måste jag
 - äta middag
 -duscha
 -göra mer läxor
 -kanske sova om jag hinner.

dagens inlägg tror jag, puss puss


todays song

Här kommer dagens låttips från min lillebror! ja, låten var helt OK, musik videon också helt ok beroende på vad man känner för :)

http://www.youtube.com/watch?v=l06M-dsQf3Q&feature=fvst


OMG

vad man pluggar och pluggar. Sen ställer man sig franför franska klassen och svamlar fram någon skit av olika ord man lärt sig istället för det man faktiskt skulle säga och det man kunde säga precis innan lektionen. Typiskt mig... Men i min franska klass får man inte göra fel. Ingen skrattar ju ens om man säger något helt fel, då blir det bara frostig tystnad. Ja, sammanfatta det här : franska klassen e för seriös.

Kravlade mig hem från skolan efter det, eller nej det gjorde jag inte,; fick skjuts av Olivia på hennes moppe! De va ju skönt, inte för att ja hade så långt att gå.. ;)


RSS 2.0