hot hot hot

Imorgon är det första december! Det betyder att det ska vara julstämmning :p

Behöver en julkalender , mamma har inte köpt i år :( OMG.

julstämmning paola style: :p



igår var det väldigt trevlig glöggfest hos mina engelska kompisar. I really love you all so much!! <3<3<3<3<3
sen var det lite halv misslyckad konståkningsträning... får se hur vår underbara julshow kommer bli...

OMG, asso, kolla på "the boat that rocked" igår, asso, huvudpersonen var sy snygg att han faktiskt ligger på mcfly standard ^^

 asso, seriöst, så SJUKT snygg. typ "proper english guy with a bit of a scruffy wannabe robert pattinson" look :p


innan jag babblar på om min stora kärlek ska ja sluta..

måste dra till träningen nu

puss puss

skip

Nu blev det så tråkigt att jag tvingades börja blogga! Sorgligt... I fredags var Anna och Sofia här ett tag och sen var ja barnvakt åt grannarna.
Skulle ha träffat Vendela men hon var för trött. Var hos Julia med nåra sköna ungar och kollade lite halvt på idol. Idag var de stan med Julia,. Vi leta svarta klänningar men de gick inte så bra alls. Mamma får helt enkelt hjälpa mig nästa vecka.
Ska vara med Julia (igen!!??) nu, men det verkar gå lite långsamt med hennes planering så får se om det hinner hända ngt innan midnatt. Imorgon blir det engelsk glögg och sen julshow träning ^^

Jaja, puss puss

love lasts forever

Ett till argument till att Mcfly ALLTID hjälper:

<3

Satte mig vid datorn och kunde inte plugga franska, men så leta ja lite mcfly intervjuer och SE vad man hittar!!  De e perfekta ^^ <3


day of gratitude

Idag är det thanksgiving! Om det är någon som hört talas om det? Iaf en amerikansk tradition. Kommer ihåg när ja lärde mig om det på dagis faktiskt... Nåt om att någon kom till USA och massa indianer lärde dem hur man skulle få mat... Så nu ska man tacka indianerna... ? Ja, nåt sånt ere iaf!

so HAPPY THANKSGIVING!



IT is life

Min pappa är unjefär 10 meter bort ifrån mig. Jag mejlade just honom. Är det onödigt?

bursting

I have lots of dreams,
all floating around in my head,
but they are empty, just dreams
I need to fill them,
I need them to come alive.



och nu lyssnar ja på en Robbie Williams låt som Vendela lagt ut på sin blogg. Han e ju faktiskt så jäkla bra!! Han e en sån artist som ja typ gillar men eftersom han alltid funnits räknar jag typ inte det som att gilla honom på samma sätt. (I don't know what I'm saying so don't think you're too stupid ^^)

love stuff and you

(more weird spontain words from my brain) 


little november

Igår var klockan tio så ja gick upp till mitt rum för att lägga mig. Så skulle jag ställa väckarklockan och då ser jag att den är kvart i 9! OMG. Och jag som trodde att det var natt! Oj oj oj,. Då fick jag måla naglarna lite, rätt skönt att tjäna en timme :)
Idag var en tråkig/ok/vanlig dag i lilla bromma. Lite besök av en skådespelerska, hon var bra och så tills hon bestämde att vi skulle upp på scen. Jag fick såklart stå där på ett hörn av scenen medan några i publiken säkert satt och undrade vem jag var och om de kanske sett mig förut. (Ja, ibland har jag ett självförtroende, svårt att tro^^)

Konståkningen var rätt skön, lite kall, skulle öva på julshow men kunde inte stegen så bra så rörde inte på mig så mkt ... Får helt enkelt ÖVA! yes, så alla som vill se mitt julnummer så ska ja träna heela tiden imorgon!!

Känner mig faktiskt lite smått glad just nu. ska gå och tänka på gårdagens inscident som ytterst få fått reda på om. (då skulle ja kanske inte nämnt det här nu då, om ni vill veta min stora stora underbara hemlighet ere bara åh fråga. <3 - but if I tell you, I'll have to kill you.)



bye bye my little angels <3


You miss me?

Ska skriva snabbt nu.. Har inte hunnit blogga ngt i helgen. I lördags var ja på gymnasiemässan med mina föräldrar. Pappa och jag gick och försökte undvika kontakt med alla förutom dem som pratade engelska, mamma stannade och pratade med typ varenda person -.-
Träffade söta Emelie och Ebba :) trevligt även om vi bara hann säga hej. Sen kollade jag, Helena och Pauline på New Moon. Förlåt alla Twilight älskare men kanske filmen var lite överskattad... Ja, den var ju inte dålig men kunde bara bli lite överdriven ibland..

Sen hade Vendela min älskade söta polare tjejmiddag. <3 trevligt.

I söndags surade jag tills jag kom till konståkningen. Guuud vad jag skulle dö om jag inte hade den :') Haha, säger att ja ska sluta hela tiden men jag KAN INTE...!!



Igår var det väl en vanlig tråkig måndag och idag en vanlig tråkig tisdag... Gjorde mitt bästa att vara poisitiv idag, funkade helt ok, haha, tillomed franska fröken tyckte jag var duktig :)

Jojjo o Julia hängde med mig efter skolan. I luurve them. <3

Hämta lilla kusin som verkligen går långsamt. (jobbigt att gå från Ålsten och hem till mig, han går typ 1/10 km i timmen...

 japp, nu skare bli dusch!!

mcfly-update

Snaaaaaart.... kommer mcflys nya album! De verkar väldigt nöjda med den och säger att den e den bästa de någonsin gjort! Haha, kanske inte så konstigt att de säger de men jag brukar faktiskt hålla med dem! <3<3

weird-O

blev bara tvungen att säga att de e en tjej som går i 6:an eller 7:an som sitter på sin cykel på andra sidan gatan och bara cyklar långsamt fram och tillbaka! Haha, hon kanske väntar på någon?

christmas dreaming

Kunde inte sova så bra inatt, hade så ont i armen... :S Gick till skolan men gick hem vid lunch eftersom jag fått lite ont i huvudet. Aja, kunde ha blivit mkt värre av den här sprutan men de e väl lika bra att ta det lungt. Synd att jag inte kan åka på gymnasie mässan bara :( Hoppas jag lyckas komma dit imorgon! Sen blir det ju new moon med Pauline och Helena imorgon! <3

Ush, så trött på skolan.. Var glad igår men annars har jag stört mig på lärare och lektioner hela veckan! Jullov får faktiskt ta att komma hit snart!!
men det är ju faktiskt December jätte snart! bara 10 (?) dagar kvar :O
Ska till England vid julafton. <3<3<3<3<33<3

Hm, nu ska ja chilla lite mer :)

Hoppas alla mår bra ^^

kram



En nalle skulle passa bra just nu :p

fiiine ^^

Idag har jag varit på mkt bättre humör än det senaste dagarna :) Sönt att få lite omväxling... Hade ett muntligt matteprov som gick sådär vilket kanske inte var den mest underbara händelsen men orka inte riktigt gå och tänka på det. Skön musik lektion... Fick ta svininfluensa sprutan idag. :) Haha, skönt att det inte var många som var i samma rum när jag tog den så jag började babbla för att inte vara rädd XD Haha, började prata om parfymer med sjuksystrarna, trevligt ! Nu har jag faktiskt vääligt ont i armen :S men för dem som inte tagit sprutan ska man väl inte oroa sig för det iaf... Asso, att ha ont i armen är inte det värsta som kan hända! Bara lite handikappad! XD

Kom hem, nu har jag pluggat på min dumma dumma franska läxa i evigheter... Det gåår inte!! Asso, jag kan inte få in alla olika verb former i huvudet... Allt är så likt bara typ en bokstav som skiljer om det är nutid eller dåtid :(

Nu ska jag sova iaf. kramkram


in need of anger management

får så dåligt samvete för ALLT just nu. Som vissa märkt (och vissa inte märkt) har jag haft ett par halv störda dagar. Jag har varit super sur, ganska taskig mot div. personer (min familj mest) och massa läxor. Sen blir ja stressad och bestämmer mig för att inte gå på min träning. Jag älskar konståkning men inte att åka tåg och bil längre än själva träningen. Oj vad jag inte tränar. men då blir jag stressad för de och allt blir bara en enda ond cirkel.

Idag har jag varit halv sur hela dan... lite konstigt för min klassföreståndare säger att hon lär ut på ett anourlunda och ett kul sett men på varje lektion den här veckan har hon ställt sig och klagat på att vi inte pluggar tillräkligt i typ 5 min i början på varje lektion. Det är ju lite dumt... Pluggar ju som en galning, ibland... typ.

Har iaf gjort matteläxan nu! (den som är till imorgon, inte de två andra jag måste göra innan typ måndag.)

Var också väldigt taskig mot min lillebror eftersom hunden hade slitit sönder mina kläder från min tvättpåse som låg bredvid trappan. (han var den enda som var hemma och den som borde ha koll på Tog så hon INTE förstör ngt!!, men såklart, lilla gulliga ängeln måste ju få sitta och total nörda data-spel -.-) Stod och skrek på honom ett tag. Skönt att få ta ut sin ilska lite. :)

Oj, va jag klagar... aja, dem som inte vill läsa kan ju alltid hoppa över de ^^

för att vara lite postiv avbröt ja nyss mitt pluggande ett tag för att kolla på ett avsnitt gossip girl. det är bra <3 :)

 - jag

lovar, tog just bilden med min webbcam!

xoxo

you ought to know

for some people, friendship is all about popularity. Nothing else matters. 


At some point in life, I think you get it. being friends with someone popular doesn't make you happy,
 being friends with someone you actually like is what's going to make you happy in life. 

One person can deside to hate you, and no one else will want to be friends with you even if they don't even know you just because you're not popular enough.  

It's sick and true. 

Some people just don't get it. I don't blame them. It's just a stupid little fact.




Angel

Barnvakt i lördags som sagt. Super sköna ungar, kolla på die hard 4 med den äldsta. trevligt XD

Idag har varit helt ok. Känner att gympaläraren gör allt för att ignorera mig. Det e synd för ja skulle nog få bättre betyg om jag satt i ett hörn hela lektionerna XD

Efter skolan åkte ja, Olivia o Peter till stan. Köptes blixtlås och lite annat udda.

Ikväll ska jag ock Annika åka lite konståkning på allmän tid. Det måste väl inte cvara så många som bestämmer sig för att gå till en ishall vid 8 på kvällen så hoppas det är tomt! Åh, verkligen det skönaste som finns, åka runt på en helt tom is <3<3


jaja,

skön bild och i <3 nalle puh



(handlar om svininfluensan, jag som inte skulle ta upp det på min blogg mer :p)

babysitter

Igår kväll blev faktiskt rikitgt mysig. Jag och Olivia tog en promenad (ovanligt...^^) och sen gick vi hem till mig och kollade på min filmcamera. Jag hade filmat förra året på vår klassresa. Så himla himla kul att se. Alla var så sjukt söta och små!! Bara ett år sen, galet XD <3<3

Idag åkte jag till stan och shoppade lite med Pauline. <3

Nu ska jag till grannarna och vakta barn :) får se hur det går XD

kramkram

ps. Jimmy Choo hysterin har gått för lång. Bryr mig inte ett dugg vem om designat kläderna!! De här skorna ser väl helt ok ut. Men de e inte som att de är världens orginellaste lr så.


bloggerqueen

Ska vara med Olivia,. Vi ska se om vi kan överträffa att ha tråkigt.

wish us luck! **

ps. ja har blivit så cool att ja inte orkar blogga mer..

Anguished

Dagen har varit helt ok. Dog inte på franskan för ovanlighetens skull... Vet inte varför, tror att karin var överlycklig att se oss igen eftersom hon hade "la grippe à". (svininfluensan)

Sen kom ja hem, Julia stannade på en kopp te :) <3

hämtade min lilla kusin,.

blev arg på min pappa. (ska inte säga massa dåligt om honom på bloggen men ni ska veta att jag är ARG!!)



Nu ska det bli dusch, kanske en och annan dröm om mcfly för att glömma mina bekymmer ^^

kramkram




Digger

Gillar verkligen mina kommentarer... som jag inte får!! :O

folk e ju lite egoistiska. man skriver om något de gillar och de kommenterar. Det finns bevis överallt. Sen hamnar man i en (ytterst) svår tid och alla bara ignorerar en. jag blir sjuk, kommentarer är som bortblåsta.

Oh, dearie me.

(öm, ingen behöver ta det personligt, iaf inte dem som sms:ar istället för de e så söta <3)

Don't know what came over me...

When I thought it would be fun to go to school.




Ja, trodde inte direkt att de skulle bli KUL att gå till skolan men roligare än att sitta hemma. Det var de ju iof,... JAJA. Idag var iaf en stor del av klassen friska :) Fröken blev typ galen att vi (killarna!!) pratade så mkt och frågade om vi inte kunde bli sjuka igen... tyckte faktiskt att de var lite taskigt sagt. (Sp för någon som ställer sig och skymmer alla i vårt spexfoto)

Sen är det 9a disco på torsdag! nästan lika taggad som för att ta svinis vaccinet! haha, kanske lite mer taggad då XD

mcflymcflymcflymcfly


xx

vendela: grattis till BRRRRRA betyg XD

soup-er

En förbättring från igår; hela 10 pers som klarade sig HELA dan i skolan idag! Grattis till dem :) Jag e fortfarande sjuk, men febern e borta och nu har jag bara (?) ont i halsen, magen, lite svag och har världens jobbigaste hosta. (sån som man tror att man kommer kvävas av om någon känner igen sig)

Idag gjorde mamma lite potatis o purjolökssoppa åt mig :) haha, de va ett av de roligare händelserna idag faktiskt, sen har jag kollat på Notting hill. de e ju en bra film :)

vill bli frisk snart... får se vad som händer..

kramkram


2012 has arrived

Feber.. eller för varmt i huset?

svininfluensa... eller hittar pappa bara på?

De e iaf vad ja sitter och undrar just nu... 
 
De var typ 10 i min klass som kämpade sig till skolan idag, om Anna inte överdriver gick nåra hem och så var de bara 8 kvar. 8/23. vad säger alla om de?
Får nog skapa en kategori på min blogg som får heta typ svininfluensa.

Min dag har varit lite upp och ner. Morgonen var väldigt mkt ner, sen kände ja mig lite bättre under dagen och nu börjar det bli lite sämre igen.
Underbara kompisar som hör av sig (kanske för att de också e sjuka iof, men men). Vendela svängde förbi när hon var på väg hem från skolan. <3 Sen kom Jojjo också och knackade på. hon smsa o fråga om ja var hemma och ja skulle precis svara med att "ja, men om du tänker på att komma o knacka på har jag svinis symptomer", ringde hon på dörren. men hon klarar sig :)

Grattis till dem i min klass som går emot grupptrycket och inte blir sjuka, måste typ ta desinfektion duschar när de kommer hem.

Grejen e att inga andra klasser har sp många sjuka. Alla måste bli helt skräckslagna när de ser dem i min klass komma :p

blah blah blah, har faktiskt inte så mkt roligt att berätta.

<3<3

boredom from hell

Lyssnar på mcfly och sjunger med tills ja får en hostattack. The life of a sick person.

Ja har tråkigt!!!!!!!!!!

gå in på google! den här sköningen e med ist för google texten :p


slimmin

Jag har lite tråkigt nu... ska nog fixa lite lunch... har bara ätit en brödbit idag, magen kurrar.. :S ja, ska inte klaga, alltid vill man ju bli smalare. perfekt tillfälle när man e sjuk...

Vet fortfarande inte om ja ska skratta eller gråta för att de e så många sjuka i min klass. :'(

<3<3

gonners

Ja, idag är det fler sjuka än friska i vår klass. Alla andra klasser i vår skola e friska, men inte vi. ... jag e sjuk också nu.. Vissa har haft svininfluensa och vissa e förkylda. Än så länge verkar det jag har bara vara en vanlig förkylning, men man vet ju aldrig... nästa vecka blir de iaf vaccin för oss som e friska... :S

Sen ska det vara disco för alla 9or i vår skola nästa Torsdag... Får se hur de går för dem som blir sjuka av vaccinet också :S

Det var typ 5 på gympan idag sa Vendela. :p Vill iaf bli frisk !! Jätte jobbigt att vara förkyld :/ lite onödigt att vara i skolan bara...

Hoppas att alla mina små klasskompisar mår bättre nu och att alla kan bli friska snart <3<3

xx

101

WOW, hundra inlägg :) coolt?...


the gruffalo

nyss var jag på en illustratör föreläsning. Mamma hade som sagt* bestämt att ja skulle gå på de här. (*har ja skrivit de?)
Har faktiskt läst 1 ½ av böckerna som den här illustratören illustrerat så de va väl lite intressant...

han va rätt cool iaf. lite trögt att Pappa och jag var de yngsta där :S Pappa var typ den enda som visste ngt om konst och frågade en intelligent fråga medan alla gamla tanter typ frågade vad han kollade på på tv... jaja, de här e iaf en bok som den här mannen illustrerat...


Like...

Så skönt när man känner nån så bra att man kan säga vad som helst framför dem.
Jag kan ofta känna att folk tkr ja e för dum, egentligen är de ju dem som e dumma som inte e öppna nog att tycka de e ok att vara lite flummig eller korkad.
Det är väl endå ingen som bara säger perfekta och grammatiskt korrekta saker HELA tiden? Fy fan vad en sån skulle va tråkig *_*


hell hell hell

Nej, usch, ne ja faktiskt deprimerad. Kommer till skolan och sätter mig i klassrummet och ser att de e helt tomt. De e faktiskt rätt vanligt att hälften av klassen inte e där förrän sådär 5 min efter vi börjat, men sen kommer de inga fler. 9 styck va sjuka idag och sen gick Albert hem. Alltså e 10 / 23 sjuka :( Har typ inte fått göra nånting idag eftersom lärarna inte vill lära ut när ingen e där. Ja, får se om resten av oss klara oss utan att bli sjuka. Om de e svininfluensa så måste vi bara hålla oss i typ en vecka till eftersom vi ska vaccineras nästa vecka. Men blä, obehagligt.

Sen får ja inte åka konståkning ikväll eftersom mamma kommit på nån idé att ja e intresserad av en viss illustratör och att ja hellre går och kollar på hans föreläsning än att träna. Men så taskigt att säga nej för pappa vill gå... Rätt sur för de faktiskt. de e bara ok att ja inte går när ja själv inte orkar/ vill,.
jaja, kanske e bra eftersom ja har lite ont i halsen. (svininfluensa?) -.-

Ja, alla i min klass får ta att krya på sig, tro de elr ej så var de inte alls skönt att de var tyst och tomt i klassrummet.

xx

sweet

De två senaste dagaran har varit så otroligt sega. Kanske för att ja måste upp tidigt till skolan... men blir också rätt trött på att ingen (INGEN) kan sluta prata om svininfluensan. (tom. jag då, som tar upp de här) men seriöst?? Är de ingen som har något positivt att säga? Och om man nu ska klaga på svininfluensan kan man iaf låta bli att klaga på vaccinet. Enda sen ja var typ 10 har jag haft värsta skräcken för sjukdomar. Min fobi har faktiskt blivit lite bättre under de senaste halvåret, men nu håller den på att återupväckas :( Mindre svin influensa prat, helt enkelt. (skämt om de e en helt annan sak, fast kanske inte SÅ kul att skämta om då...)

Så idag har jag då varit på ett lite sämre humör. Hade ett tråkigt "förberedelse prov" för nationella proven på engelskan, um, ja, intressant. Bild, skönt, lite tråkigt, små kul rast, franska med vikarie. Hämtade min kusin också. Är så trött när vi kommer hem alltid så ja sätter bara på tv:n och sen ligger ja typ på soffan och typ sover... Konstigt hur 6åringar kan vara så ansträngande att bara sitta bredvid. ..

Mcfly <3 kollade på deras DVD om konserten som jag var på. I <3 them

lyssna på egen risk av att bli kär i MCFLY.

bye bye*

you make me so

ANGRY.


nail art



gillar fortfarande (!) mina naglar ^^

Skön dag även om de kanske var lite trögt... Är lite utstressad över att försöka komma in på bild o form gymnasium.
har också bestämt att ja ska försöka INTE va inne på datorn så mkt. Datorn o tv:n e så överskattade! nu ska ja slita mig härifrån o hitta på ngt annat.. hmm, inga ideer om vad de ska va, men men.

*xxx*

glam

Gud vad bloggen va slö idag då! tog typ en halvtimme att logga in. -.- nej, tänker inte ens försöka lägga upp en bild. Idag har jag inte gjort allts mkt. Gått en promenad me mamma o hunden och sen åkt konståkning.
Jag skulle hoppa en axel och landade som vanligt på en fot men med händerna typ en centimeter från isen. haha, Pauline bara skrek på mig att resa mig upp XD ja, låter taskigt, men blev så rädd att ja faktiskt lyckades. Haha, de va rätt kul iaf.

Ska försöka komma in på estetiskt gymnasium inriktning bild o form, gud, man måste typ ha jobbat ihop en hel portfolio typ! Så himla svårt! Det är väl emdå inte så många som sitter och ritar och målar hela tiden varje dag?? Hur ska jag klara de... :(

Mamma kom hem från berlin, hon hade köpt jätte coola nagel-klistermärken som ja satt på naglarna nu. Väldigt överdrivet och sjukt opraktiskt men jätte kul :) så alla som ska träffa mig imorrn vet vart ni ska kolla ;)

ja, snart ska ja väl försöka gå o lägga mig :/ vet inte om ja klara av att somna, och ännu värre, GÅ UPP innan 8... jag e ju faktiskt rätt morgon pigg men tillomed ja har sovit till 10 varje dag, fattat vf vi inte kan ha n end sovmorgon i skolan -.-

jaja, nu ska ja gå och gråta över mina bekymmer XD

xoxo

RSS 2.0