XMas tiMe

Idag var det julavslutning. Såg på när kören sjöng, (ja, fiint..) och nåra solister. Ja o Sofia hade kul :) Sen åkte ja, Vendela, Olivia och Sofia till mcdonalds och åt. Efter de åkte ja o Nick till stan för att jul shoppa ^^ Hehe, hitta lite störda saker till våra föräldrar, Nick har inte riktigt nån penga uppfattning, han hade tagit med sig typ 200 kr för att shoppa för hela familjen. (han hade inte råd med en present till mig!  :O)

De var ett par, typ 18-19 år, som kom på tunnelbanan, de åt skinka! bara, och inte nån julskinka, bara påläggskinka! Prata om jätte konstiga saker också, är glad att jag inte måste gå i deras klass eller något sånt, skulle inte stå ut med dem.

Sofia hade leopard naglar i veckan som hon målat själv! Jätte snyggt tyckte jag och ja har kollat på lite olika nagel "design" grejer och försökt själv. Mycket roligt, kanske inte blev super snyggt, men men. (Oj oj, låter verkligen som ja e värsta wannabe nu, men man får väl vara de ibland)

snart kommer gäster med pizza (?), sen ska ja försöka vara med julia beroende på hur det går för henne att komma hem från ridningen. brukar alltid vara en liten utmaning för henne, EKERÖ säger ja bara, värre än Lidingöbanan.

kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0